Kino4ua.com
480p
PG-13

Подвійна порція

Рік:
Ор. назва:
Super Size Me
Країна:
США
Режисер:
Морган Сперлок
Тривалість:
01:39:28
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм-експеримент Моргана Сперлока «Подвійна порція» (в оригіналі Super Size Me) важко назвати розважальним, ця стрічка спонукає до дії, змушує задуматися про покоління споживачів, безвідносно до громадянства та віросповідання. Режисер, він же головний герой і піддослідний, ставить над собою експеримент, 30 днів кожен його прийом буде в Макдоналдсі. Чи зможе спорт та активний спосіб життя перемогти негативний вплив фастфуду на організм? Протягом цього місяця герой постійно проводить медичні обстеження, де старанно відзначаються зміни, які у його організмі. Що вплине на організм молодої здорової людини «Подвійна порція» чи подвійні навантаження у спортзалі?

Головне питання, що порушується у фільмі, хто винен у глобальній епідемії ожиріння, що захлеснув Америку? Корпорації, які займаються швидким харчуванням (наприклад, Макдональдс), чи люди, які так і не навчилися думати над тим, що ж вони їдять? Попередження! Не їжте під час фільму та безпосередньо перед ним. Хіба тільки біг-мак та колу. ©Kino4ua Подвійна порція 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?