Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Синя безодня

Рік:
Ор. назва:
47 Meters Down
Країна:
Велика Британія, США, Домініканська Республіка
Режисер:
Йоханес Робертс
Тривалість:
01:29:17
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія ААА-sound
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет розгортається навколо двох сестер Кейт та Лізи, які вирішують провести свою відпустку на сонячному узбережжі Мексики. Ось тільки їхнє чудове проведення часу раптово затьмарює те, що Ліза весь цей час приховувала від сестри той факт, що вона зовсім недавно розлучилася зі своїм хлопцем, чия відсутність дівчина списувала на його надмірну зайнятість. Бажаючи трохи розвіятися і відпочити від тяжких почуттів, що нахлинули, наші героїні вирушають на вечірню прогулянку, під час якої знайомляться з парою симпатичних хлопців. У ході жвавої бесіди нові знайомі пропонують дівчатам випробувати неймовірно гострі, незабутні враження, поринувши в залізну клітку в океан, що кишить лютими акулами. Мотивуючи свої слова тим, що клітина досить міцна, щоб усі, хто перебуває всередині, могли почуватися у повній безпеці, а підводний світ, побачений на власні очі, змусить дівчат назавжди запам'ятати чудовий відпочинок, хлопцям вдається їх умовити. На той час наші героїні зовсім не здогадувалися, чим може для них обернутися таке дивовижне і на перший погляд безпечне занурення. ©Kino4ua Синя безодня 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?