Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Стац

Рік:
Ор. назва:
Stutz
Країна:
США
Режисер:
Джона Гілл
Тривалість:
01:36:26
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Документальний проект про те, чому люди повинні дбати про своє психічне здоров'я і що таке сеанси психотерапії. У світі стає все менше людей, які не мають психологічних проблем чи труднощів. Завантаженість роботою, стрес, відсутність концентрації ...... Це все поширені явища, з якими багато людей стикаються в сучасному суспільстві. Гійом настільки захопився створенням фільмів, що почав страждати від психічного стресу та психологічних проблем. Наприклад, він страждає від неконтрольованої тривоги. Його обстежує психолог. Під час сеансів вони починають розуміти, чому все відбувається так, як відбувається, і звідки ростуть ноги цієї зростаючої тривоги. У фільмі показано, як вони спілкуються між собою. ©Kino4ua Стац 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Юрій
    Юрій
    31 грудня 2022 23:14
    + 0 -
    Це капець. як зіпсувався https://kino4ua.com/
    Реклама в правому нижньому кутку заважає працювати з пеєром. Коли \\ закриваєш - відкривається нова вкладка, а поточна стає ніби новою відкритою.
  2. Катерина
    Катерина
    29 грудня 2022 17:16
    + +1 -
    З якого дива лише свинособачою???? Я спеціально завантажувала у вас, щоб подивитися українською, а ви мені таку свинособаку підклали!!!