Kino4ua.com
480p
R

Запалюючи зірки

Рік:
Ор. назва:
Set Fire to the Stars
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Енді Годдар
Тривалість:
01:36:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
"Запалюючи зірки" (Set Fire to the Stars) - це наполовину біографічна розповідь про поета Ділана Томаса. Йому випав шанс показати себе, його запросили до Нью-Йорка, де він читатиме лекції. Той, хто його запросив, Джон Бріннін навіть і не підозрював, як зміниться його життя після приїзду Томаса. Головні герої зовсім не схожі. Джон скромний і вихований хлопець, а ось його колега має буйний характер і любить алкоголь. Томас весь час вплутується в якісь авантюри і втягує туди свого товариша, якому доводиться червоніти за нього. Разом вони поринуть у веселе та бурхливе життя Нью-Йорка. ©Kino4ua Запалюючи зірки 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?