Kino4ua.com
480p
PG

Летючі двійки / Літаюча парочка

Рік:
Ор. назва:
The Flying Deuces
Країна:
США
Режисер:
Е. Едвард Сазерленд
Тривалість:
01:05:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал
Олівера вбито горем, коли розуміє, що Джорджетт, в яку він закоханий, вже одружена з чиновником Іноземного легіону Френсісом. Щоб забути її, він вступає до Легіону, покликавши з собою друга Стенлі. Однак незабаром, недбайливих солдатів засуджують до розстрілу через дезертирство, і їм ледве вдається втекти, викравши літак.

Підсмажений Лорел і пухкий Гарді чудово доповнювали один одного, на їхньому рахунку дві сотні фільмів різної тривалості, і "Літаюча парочка" - одна зі зразкових їхніх комедій. Через досить короткий час кар'єра коміків піде на спад, але потім інтерес несподівано повернеться. За сюжетом стрічка нагадує "Звабників" з тими самими акторами, де веселуни хизувалися у військовій формі та безперестанку потрапляли в неприємності. Тут персонажам акторів протистоїть злобливий командир у виконанні Чарльза Б. Міддлтона, який не дає недотепам зовсім вже розперезатися. ©Kino4ua Летючі двійки / Літаюча парочка 1939 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?