Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Чаплін

Рік:
Ор. назва:
Chaplin
Країна:
США, Японія, Франція, Італія, Велика Британія
Режисер:
Річард Аттенборо
Тривалість:
02:24:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Біографічна драма «Чаплін» - це робота англійського кінорежисера Річарда Аттенборо, основою сюжету якої лягли мемуари Чарльза Чапліна. Фільм розповідайте про життя і долю цього відомого актора, режисера, сценариста, і просто видатну людину, яка зробила величезний внесок у розвиток світового кінематографа, за що неодноразово удостоювалася різних нагород. Головні ролі у картині виконали Роберт Дауні-молодший та дочка Чапліна Джеральдіна.
Картина висвітлює життя Чарльза Чапліна, починаючи з самого народження, і закінчуючи останніми роками життя у містечку під назвою Веве, що у Швейцарії... ©Kino4ua Чаплін 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?