Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Запрошення

Рік:
Ор. назва:
The Invitation
Країна:
США
Режисер:
Джессіка Томпсон
Тривалість:
01:45:52
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Іві та її мама були щасливі та задоволені життям. Раптом у героїні фільму «Запрошення» трапляється непоправне горе, її мати вмирає та залишає одну дівчину. Виявилося, неподалік них живе її двоюрідний брат, який хоче налагодити стосунки з новоспеченою сестрою. Також у нього незабаром відбудеться свято з нагоди весілля, а це чудовий спосіб завести нове знайомство. Після отримання запрошення Іві їде у вказане місце. Для нещодавно незнайомих людей їхня зустріч була надто теплою. Однак після урочистої церемонії все кардинально змінюється, дівчина розуміє, що потрапила до справжнього пекла. Щоб зберегти власне життя і вибратися з пастки, їй доведеться розгадати страшну таємницю їхньої родини та зупинити зло, яке має намір залишити будинок. ©Kino4ua Запрошення 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?