Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відьма: Диверсія. Частина 1

Рік:
Ор. назва:
The Witch: Part 1. The Subversion
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Хун-юнь Парк
Тривалість:
02:06:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Російською - Оригінал
На перший погляд Джа-юн (Кім Да-мі) – нормальна дівчина, якщо ігнорувати той факт, що вона може робити щось неприродне у повсякденному житті. У школі вона чудова, нічого не роблячи, вона вивчає мови лише зі слуху, а також у художньому відношенні вона надзвичайно обдарована. І тому ніхто з її оточення не дивується, коли вона бере участь у телешоу талантів. Проте це також привертає увагу деяких темних людей. Спочатку до неї в поїзді підходить невідомий молодий чоловік (Чхве Ущик, Окча), а також містер Чой (Пак Хі-сун) слідує за нею. І вчений, доктор Бек (Чо Мін-су), хоче скористатися надприродними навичками Джа-юн. ©Kino4ua Відьма: Диверсія. Частина 1 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?