Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зникнення на 7-ій вулиці

Рік:
Ор. назва:
Vanishing on 7th Street
Країна:
США
Режисер:
Бред Андерсон
Тривалість:
01:31:14
Переклад:
Українська мова Український (НЛО-ТV)
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дивне затемнення спускається на Детройт, до сходу сонця лише кілька людей залишаються живими серед одягу, покинутих автомобілів та тіней. Репортер Люк знаходить вулиці навколо свого будинку страшно порожніми. Підлога, кіномеханік, виявляється зовсім один у нещодавно повному людьми кінотеатрі. Лікар Розмарі повертається до порожньої лікарні, а Джеймс, переляканий хлопчик, чекає, доки повернеться його мама. Всі вони знаходять шлях до бару, єдиного джерела світла в окрузі. Наявність генератора та запасів їжі роблять його останнім притулком у спорожнілому місті та захистом у боротьбі за виживання. ©Kino4ua Зникнення на 7-ій вулиці 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?