Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кінг Конг живий

Рік:
Ор. назва:
King Kong Lives
Країна:
США
Режисер:
Джон Ґіллермін, Чарльз МакКракен
Тривалість:
01:45:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Кінг Конг живий – пригодницький бойовик, який розповідає історію про гігантську мавпу. Події будуть розгоратись через десять років після подій першої частини стрічки. З її останніх кадрів і починається нова частина: Кінг Конг сидить на вершині хмарочосу, а бойовики з вертольоту намагаються його вбити, стріляючи зі своєї зброї. Та монстрові щастить – він залишається живий. А все через те, що переходить до рук учених, які імплантують у тіло величезної і такої небезпечної мавпи механічне серце. Воно теж велетенське, а це значить, що Конг буде жити. Та ще й можливість мати потомству у нього з’явиться, бо та території індонезійських лісів знайдеться самка горили майже таких же розмірів, як і Конг. Дослідницький інтерес учених буде сильнішим за здоровий глузд, тому вони захочуть спробувати звести двох гігантів, щоб відродити їх вид… ©Kino4ua Кінг Конг живий 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?