Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Джек Раян (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tom Clancy's Jack Ryan
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Патрісія Ріґґен, Деніел Сакгейм, Ендрю Бернштейн
Тривалість:
1 серія: ~ 55 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У центрі сюжету перебуває працівник відділу по боротьбі з тероризмом, колишній морпіх і аналітик ЦРУ.
Одного разу Джек помічає перекази великих грошових сум з арабської країни. Він звертає увагу на цю операцію і доповідає про побачене своєму начальнику. Однак новий очільник відділу ще не готовий до рішучих дій і не вважає, що з приводу переказу потрібно так гостро турбуватися. Проте головний герой не згоден з керівником і має намір з'ясувати правду своїми силами. Він ще й не підозрює, куди приведе його інтерес до грошової операції і що чекає попереду.
Раян збирається ініціювати заморозку перерахованих коштів. Під час розслідування він виходить на ісламського екстреміста і починає підозрювати, що той готується до теракту в США. Головний герой не може залишити це поза увагою, тому йому доводиться покинути офіс і вирушити в небезпечну подорож.
Герой бере участь у небезпечній операції, яка відбувається в Європі та на Близькому Сході. Його мета - вистежити і спіймати небезпечного терориста, який не має наміру підпускати до себе допитливого і настирливого ЦРУшника. Попереду напружена гра, а на кону тепер не тільки життя самого Раяна, а й сотень американців, які можуть стати жертвами терористів. ©Kino4ua Джек Раян (1 - 4 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?