Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Скарби нації: На краю історії (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
National Treasure: Edge of History
Країна:
США
Режисер:
Нейтан Хоуп, Міра Наїр
Тривалість:
1 серія: ~ 45 хв. (цілком серій: 3/10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm, Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Героїня пригодницького серіалу «Скарб нації: На краю історії» — 20-річна мрійниця Джесс ніколи не знала свого батька, оскільки він помер, коли вона була зовсім крихіткою. Від батька їй дістався медальйон і одного разу дівчина дізнається, що це не просто медальйон, а ключ до розгадки таємниць родини та до карти скарбів, за якими веде полювання безліч небезпечних людей. Щоб розкрити ці таємниці, які прояснять багато провалів у минулому, Джесс вирішується на дослідницьку місію разом із компанією близьких друзів. Однак хлопці не припускали які небезпечні пригоди на них чекають попереду. ©Kino4ua Скарби нації: На краю історії (1 сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?