Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Замерзла планета II (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Frozen Planet II
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Алекс Ленчестер, Джейн Аткінс, Орла Доерті, Джеймс Рід
Тривалість:
1 серія: 57:00 (цілком серій: 4/6)
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Logos71
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
В епічному документальному міні-серіалі BBC. Замерзла планета 2», що складається з 6 серій, досліджується широке масштабне царство холоду та застиглі світи чудового розмаїття безмежної природи. Починаючи від замерзлого океану суворої Арктики до густих снігових лісів і рівнин Півночі. Від неймовірно високих вершин гір та до південної частини Антарктиди.

Документальний серіал BBC. Змерзла планета 2» показує останні місця, де немає впливу людини. Це території, що залишаються за світом природи. Тут мешкають тварини, які мають по-справжньому унікальні здатні та можливості виживання в екстремальних умовах.

Глядачі мають поближче познайомитися з білими ведмедями, сибірськими тиграми, пінгвінами і сніговими мавпами. Ви побачите дивовижну подорож від одного полюса до іншого, відкриваючи для себе заморожені світи, які існують там, де нас немає. Ви відвідаєте Гімалаї, Антарктиду та Великий степ. І це лише мала частина пригоди. ©Kino4ua Замерзла планета II (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb9.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?