Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Доброго ранку, В'єтнам

Рік:
Ор. назва:
Good Morning, Vietnam
Країна:
США
Режисер:
Барі Левінсон
Тривалість:
02:01:01
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Стармайстер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет розвивається навколо нового діджея радіостанції на ім'я Едріан Кронауер. Головний герой лише нещодавно прибув до Сайгона, але став улюбленцем публіки буквально з першого дня роботи на радіо. Своїми зухвалими жартами та заводним рок-н-ролом він піднімає настрій солдатам. У вільний час Едріан розважається, знайомиться з місцевими та п'є пиво, не усвідомлюючи всіх жахів війни, доки не вибухає ресторан, з якого він вийшов секунду тому.

Доброго ранку, В'єтнам — біографічна військова драма з елементами комедії, що оповідає реально існуючу людину, і дає реалістичні замальовки про війну, але з передової, а глибокому тилу. Режисером виступив Баррі Левінсон, який створив такі культові стрічки, як Людина дощу, Багсі. У своїх відгуках глядачі високо оцінюють гру акторів, а також музичний супровід, який абсолютно відповідає тій епосі. ©Kino4ua Доброго ранку, В'єтнам 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?