Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Продюсери

Рік:
Ор. назва:
The Producers
Країна:
США
Режисер:
Мел Брукс
Тривалість:
01:29:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дія відбувається приблизно 1960-ті роки у США. Макс Бялисток (Зеро Мостел) – продюсер мюзиклів на Бродвеї – загруз у невдачах, один його мюзикл провалюється за іншим. Щоразу він оголошує себе банкрутом. Виручають його лише старі шанувальниці, які постачають його грошима, що дозволяють йому все ще абияк залишатися на плаву.

У роздумах, де взяти грошей, він раптово отримує ідею від бухгалтера (Джин Уайлдер), запрошеного, щоб залагодити його справи. Той розповідає йому, що можна за наявності достатньої сміливості провести аферу, поставивши наперед провальне шоу, бо зазвичай все списується на збиток, а нецільові витрати таких шоу нікого не цікавлять. Після недовгих умовлянь бухгалтер, подумавши і вважаючи своє нудне життя негідним його, погоджується провести махінацію. Бялисток йде до літніх шанувальниць, і ті постачають його пристойною сумою в обмін на любовні втіхи.

Разом з бухгалтером вони обирають собі один із самих, на їхню думку, божевільних сценаріїв: написаний нацистом Францом Лібкіндом (Кеннет Марс), що з'їхав з глузду, трагічний мюзикл «Весна для Гітлера». Франц живе на даху серед голубів, названих німецькими іменами, і продюсери укладають з ним контракт.

Потім Бялисток вирушає до режисера-гомосексуала (Андреас Вуцинас), щоб той поставив його зі своєю трупою. Той приходить у невимовний захват і відразу ж починає вигадувати феєричне виконання, яке зовсім не в'яжеться з серйозністю теми. Для остаточного провалу на головну роль запрошують божевільного фрика та рок-музиканта Лоренцо Сан-Дюбуа (Дік Шоун), скорочено ЛСД.

Прийшовши на п'єсу для того, щоб спостерігати повний провал, Бялисток і бухгалтер спочатку із задоволенням спостерігають, як глядачі тягнуться до виходу, вражені несмаком і блюзнірством п'єси, що пропагує нацизм. Однак, з появою на сцені ЛСД, що зображує Гітлера фігляром, глядачі знаходять його кумедним, і замість очікуваного провалу мюзикл отримує раптовий успіх.

Нацист хоче вбити продюсерів за те, що ті спотворили образ його улюбленого фюрера, але в ході запеклої суперечки у них народжується ідея виходу зі становища: підірвати театр. Завдяки помилці нациста-підривника, самі вони з театру вийти не встигають і постають перед судом у забинтованому вигляді під плач знечещених стареньких.

У в'язниці вони сидять відомими продюсерами, чекаючи виходу з неї, щоб знову і знову ставити мюзикли, які матимуть успіх. ©Kino4ua Продюсери 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?