Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Як боязкий Роберт Форд убив Джессі Джеймса

Рік:
Ор. назва:
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Країна:
США, Канада
Режисер:
Ендрю Домінік
Тривалість:
02:39:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Історія відомого злочинця Америки часів Дикого Заходу. Зухвалий і непередбачуваний Джессі Джеймс - легендарний грабіжник штату Міссурі. Він завжди ретельно планує свої напади і веде війну з тими, хто становить небезпеку для нього чи його сім'ї. У 1881 році до лав банди Джеймса вступає Роберт Форд — затятий шанувальник Джеймса, але чим більше він знаходиться поряд з ним, тим незворотніше він змінює своє ставлення до теперішнього кумира. Віяний славою газетних кримінальних статей, Джессі Джеймс все більше постає американським Робін Гудом в очах соціально пригнічуваних класів, що не відповідає істині. Роберт Форд, який ідеалізував Джеймса, бачить справжню особу самого розшукуваного злочинця Америки тих часів. Це жорстока до садизму людина, яка вбиває не лише за потребою, а й заради власного задоволення. Він легко жертвує своїми спільниками заради порятунку власного життя.

Постійно переміщаючись з місця на місце, Джессі Джеймс уникає переслідування поліції та агентів Алана Пінкертона. Але місць, де він може втекти, хоча б ненадовго, дедалі менше. Найгірше те, що Джессі Джеймс впадає в параною і починає бачити зраду в кожному з колишніх спільників. Досить необережного слова чи навіть погляду, щоб Джеймс убив запідозрену їм людину.

Роберт і Чарлі Форди розуміють, що за такого розвитку подій їхня смерть від рук Джессі Джеймса — лише питання часу. Роберт Форд, який ніколи не відрізнявся сміливістю, заради слави, винагороди та виживання себе та брата вирішується на співпрацю з поліцією.

Поступово в банді залишаються лише сам Джеймс та брати Форди. З ними Джессі планує здійснити численні пограбування, зокрема банку Плетт-Сіті. Вранці 3 квітня 1882 року Джессі дізнається з газети, що Дік Лідділ, один із організаторів зради Джеймса, заарештований і вже дав свідчення. Брати розуміють, що живими їм будинок Джессі не покинути, і Боб вбиває його пострілом у потилицю.

Після усунення Джеймса брати стають всеамериканськими знаменитостями, навіть виступають у своїй виставі, детально відтворює злочин, вчинений ними. Після цього Роберта починають зневажати і вважати боягузом. У травні 1884 року Чарлі від безвиході закінчує життя самогубством. Роба ж убивають у своєму барі в Кріді в червні 1892 року. ©Kino4ua Як боязкий Роберт Форд убив Джессі Джеймса 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?