Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Генрі й Джун

Рік:
Ор. назва:
Henry & June
Країна:
США
Режисер:
Філіп Кауфман
Тривалість:
02:16:14
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Місце дії - Париж, 1931 рік. Історія живописує любовний трикутник, що склався між подружжям Міллер та Анаїс Нін. Анаїс одружена з Хьюго, але їй нудно, сумно і хочеться чогось більшого. А ще вона веде щоденник, наповнюючи його своїми еротичними бажаннями. Зустрівши одного разу Генрі, вона закохується в цю сильну і мужню людину. Він із Нью-Йорка, талановитий письменник і працює над своєю першою книгою. Подружжя Міллер, яка веде богемний спосіб життя, невідворотно притягує до себе Анаїс. Не в силах встояти, вона входить у інтимну зв'язок спочатку з Генрі, та був із його дружиною. Надалі вона ж допомагає Міллеру опублікувати його книгу «Тропік Раку», але водночас провокує розрив відносин між Генрі та Джун, а сама передбачувано повертається до свого Х'юго. ©Kino4ua Генрі й Джун 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?