Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Згадати все

Рік:
Ор. назва:
Rememory
Країна:
Велика Британія, США, Канада
Режисер:
Марк Паланскі
Тривалість:
01:51:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Після успішної презентації передового пристрою, що дозволяє в найдрібніших подробицях отримувати та записувати спогади людини, геніальний вчений Гордон Данн несподівано для всіх був знайдений мертвим у власному офісі. Незважаючи на старання співробітників поліції, справжню причину смерті вченого так і не вдалось встановити. Оскільки всі свої дослідження Данн вів в умовах найсуворішої секретності, дані про його передову розробку, яка могла надати поліції хоч якусь зачіпку, були втрачені.
Через деякий час до вдови покійного, яка остаточно замкнулася в собі після смерті чоловіка, приходить таємничий чоловік, який виявився добрим другом Гордона. Незнайомець повідомляє нещасній жінці, що він збирається докопатися до правди та з'ясувати причину смерті її чоловіка. Вкравши винахід Гордона, він починає власне розслідування, намагаючись принагідно розібратися у власному минулому, яке протягом довгих років не дає йому спокою. Використовуючи спеціальні носії, знайдені разом з винаходом, наш герой занурюється в атмосферу, що лякає, чужих спогадів. ©Kino4ua Згадати все 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?