Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мій домашній крокодил

Рік:
Ор. назва:
Lyle, Lyle, Crocodile
Країна:
США
Режисер:
Джош Ґордон, Вілл Спек
Тривалість:
01:46:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі музичного проекту під назвою "Мій домашній крокодил" знаходиться чарівне створіння на ім'я Лайл, який має добре серце і нікому не завдає зла. Величезна рептилія неймовірно доброзичливо ставиться до свого оточення і мріє товаришувати з людьми. Миліший звір любить веселитися і пустувати. Завдяки своїй цікавості йому вдалося познайомитися з членами американської родини на прізвище Прімм, які нещодавно перебралися до Нью-Йорка. Вони з'ясували, що чарівна істота живе на горищі їхнього будинку, де постійно співає свої чудові пісеньки.

Тепер Лайл проживає у розкішному особняку разом зі своїми новими друзями та допомагає їм адаптуватися у великому місті. Він багато часу проводить з маленьким Джошом та сусідськими дітлахами. Лише буркотливий і зарозумілий містер Грампс продовжує наполягати на тому, щоб його ізолювали від цивілізованого суспільства та посадили до клітки. Його егоїстична кішка Лоретта теж побоюється попадатися на очі гігантському крокодилові. Несамовита парочка категорично відмовляється вірити в те, що він не завдасть їм жодної шкоди. Численні приятелі чарівного веселуна беруться допомогти йому залишитися в мегаполісі. ©Kino4ua Мій домашній крокодил 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?