Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відьмак: Кровне походження (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Witcher: Blood Origin
Країна:
США, Польща
Режисер:
Деклан де Барра, Лорен Шмідт-Гіссріх
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 4)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Люди впевнені у своєму походження, але швидше за все ельфи мають рацію і людство потрапило в цей одномірний світ так само, як і інші сутності, в ході великого катаклізму за 1200 років до діяльності найвідомішого Відьмака. У ході сполучення світів у досить замкнутих рамках земної дійсності виявилися ельфи, вурдалаки, різноманітна погань, людські та магічні народності та відьмаки, що полюють на темні сили.

Співіснування на одній планеті століттями породжує клани та спільноти у найнеймовірніших конфігураціях. Історія дівчини, що збігає з рамок свого співтовариства, від служіння та обов'язків з мріями про частку вільного музиканта, знаходить розвиток протягом багатьох століть і пояснює призначення відьмаків, справжні мотиви та причини їх дій, які часто не зрозумілі і не осягнуті людськими умами. Поєднання сфер спочатку ставить всіх учасників, що вижили, в приблизно рівне становище, але найвойовничіші і пристосовуються завойовують території і тіснять більш уразливих, відсуваючи їх на ролі чужинців і ворожих жителів, які набувають і в досконалих чарівні і надприродні здібності. ©Kino4ua Відьмак: Кровне походження (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?