Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шафер: Заключний розділ (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Best Man: The Final Chapters
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Малкольм Д. Лі, Роберт Таунзенд, Стейсі Мухаммад
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Познайомтеся з Харпер, Робін, Джорданом, Ленсом, Квентіном, Шелбі, Кендіс та Марчем. Їхні стосунки розвиваються, минулі образи спливають на поверхню + криза середнього віку.

Зі свого боку давні таємниці сприяють виплескуванню роками тліючих образ цієї групи друзів. Також серіал розповідає про те, що відчуває кожен із них у міру досягнення середнього віку. Хтось справляється з самотністю, хтось сам виховує дитину, а також про повороти в кар'єрі та багато іншого. Кожному з друзів доведеться пережити метаморфози середнього віку, які у кожного індивідуальні, хтось проходить через це як друзі, хтось - як пари. ©Kino4ua Шафер: Заключний розділ (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?