Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кімната 207

Рік:
Ор. назва:
Room 207
Країна:
Єгипет
Режисер:
Мохамед Бакір, Тамер Ашрі
Тривалість:
1 серія: ~ 1 год. (цілком серій: 10 з 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Після невдалого шлюбу секретар, побажавши змінити обстановку, помінявши місце проживання, влаштувався портьє у престижний готель, який останнім часом має погану репутацію серед відвідувачів. Причиною фінансових проблем стала загадкова кімната 207. Керівництво намагається ретельно приховати правду про його попередника. Але новачок має гарну спостережливість. Хлопця буквально спалює ваду всього людства — цікавість. Йому так хочеться докопатися до справжнього кореня зла, що не лякає повна невідомість.

А вона справді жахає: кістки у стінах, зниклі діти, дивні самогубства. Похмура історія вкрилася товстим шаром пилу: за вікном був 1968, коли мешканці постояльці в цьому номері загинули за нез'ясованих обставин. Парочка тих, хто вижив, категорично відмовилася розповідати про те, що сталося. Упертий і самовпевнений співробітник готелю, не прислухавшись до попереджень наляканого обслуговуючого персоналу, переступив поріг злачного приміщення. З цього моменту назад дорога виявилася відрізаною. Гамалю доведеться пройти безліч перешкод і зазирнути у вічі своєї смерті. ©Kino4ua Кімната 207 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?