Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Гаррі і Меґан (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Harry & Meghan
Країна:
США
Режисер:
Ліз Гарбус
Тривалість:
00:56:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Цей біографічний серіал, що складається з 6-ти епізодів, є спробою його творців створити об'єктивний портрет відносин між герцогом та герцогинею Сассекськими. Цей досить вичерпний і всеосяжний серіал у подробицях розповість про життя Гаррі та Меган. Початкові епізоди показують перші роки їхніх стосунків, починаючи з їхньої першої зустрічі до публічного знайомства із суспільством. Фільм висвітлює кожне їх недавніх гучних королівських подій, включаючи грандіозні заручини з докладною передісторією та розкішне весілля цієї пари.

Головною особливістю цього серіалу є те, що його творці вперше надали цій парі можливість розповісти самим їхню власну історію. На те, що вже стало загальновідомим надбанням, Гаррі та Меган проллють світло зі свого погляду, це їхнє особисте свідчення та особистий погляд на власні стосунки. Глядачі отримають шанс дізнатися безліч одкровень, яскравих подій та переломних моментів, які сприяли тому, що пара зреклася королівських титулів і залишила палац. Нагадаємо, що Гаррі та Меган пережили смутний період у своєму житті, коли їм перемивали кістки в абсурдних статтях расистської бульварної преси.

Тепер пара поділиться своїми почуттями в той період, вони чітко сформулюють те, через що пройшли, і це, можливо, поставить крапку в здогадах на їх відносини самозваних королівських кореспондентів. Разом із особистими свідченнями Сассексов, фільм включає і інтерв'ю зі справжніми експертами королівської родини, такими, як Афуа Хірш і Девід Олусога, які створять для глядачів відповідний історичний контекст цього серіалу і значення вчинку Гаррі і Меган для майбутніх поколінь королівської родини та подальшої історії країни. ©Kino4ua Гаррі і Меґан (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?