Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Забраковані / Кульгаві коні

Рік:
Ор. назва:
Slow Horses
Країна:
США, Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Морвенна Бенкс, Марк Дентон, Вілл Сміт
Тривалість:
1 серія: ~ 00:54:54 (цілком серій: 6 з 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Після провалу тренувального завдання агента британської контррозвідки MI5 Рівера Картрайта заслали у відділ «Повільні коні» в «Слау Хаусі», адміністративне чистилище для відмовників. Картрайт та його товариші по службі, відомі як «повільні коні», змушені терпіти нудні, паперові завдання та свого жалюгідного начальника Джексона Лемба, який чекає, що вони самі звільняться від нудьги та розчарування. Життя в «Слау Хаусі» проходить у нудьзі, поки «повільні коні» не виявляються втягнутими в небезпечну авантюру, затіяну в головному управлінні... ©Kino4ua Забраковані / Кульгаві коні 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.9
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?