Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Споріднені (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kindred
Країна:
США
Режисер:
Айока Чензіра, Дестіні Екарага, Аманда Марсаліс
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал «Споріднені», що є адаптацією однойменного роману Октавії Батлер 1979 року, починається в сучасному Лос-Анджелесі, куди Дана щойно переїхала, щоб бути ближче до своєї сім'ї після смерті її батьків і, як вона сама сподівається, почати нове життя. Дана відчайдушно хоче збудувати кар'єру сценаристки.

Прийнявши поїздку додому від офіціанта на ім'я Кевін, героїня серіалу «Рідні» починає незграбно веселе побачення з чоловіком. Здається, у Дани все йде добре, поки в результаті серії незрозумілих подій її раптово і незрозумілим чином не переносять на плантацію у 1800-х роках.

Серіал встановлює усі ці частини історії. Дана в сучасному світі — схвильована, але трохи некерована, яка все ще бореться зі втратою своїх батьків і складною спадщиною, залишеною після себе. Дана в минулому – налякана та розгублена дівчина, яка намагається зрозуміти правила подорожей у часі.

Кевін тут, щоб засвідчити перше зникнення Дани, перш ніж він ненавмисно перенесеться з нею в минуле. Адже виявляється, що щось чи хтось, за що вона тримається зараз, подорожує з нею. ©Kino4ua Споріднені (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?