Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гірська лихоманка

Рік:
Ор. назва:
Summit Fever
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Джуліан Ґілбі
Тривалість:
01:55:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету фільму «Гірська лихоманка» опиняється команда молодих альпіністів, які вирішує вирушити до чергового походу. Їм доводилося бувати в різних куточках планети. Декілька останніх сходжень могли закінчитися справжньою катастрофою, але друзі ніколи не боялися ризикувати. Цього разу все виявляється набагато серйознішим. Цей перевал вважається одним із найнебезпечніших. Багато хто знайшов тут свій останній притулок і попрощався з життям, зірвавшись униз з величезної висоти.

Зі страху за власну безпеку багато екстремалів відмовилися від моторошної витівки. Тільки двоє товаришів дали слово вперто йти до самого кінця, яка б небезпека не чекала їх попереду. Вони перебували в повній впевненості, що обов'язково завершать розпочате і встановлять новий рекорд. До молодих людей поки не дійшла чутка про сніговий шторм, що наближається. За таких погодних умов треба було негайно припинити похід, але повертати назад виявилося занадто пізно. Приятелям належить битися з потужною стихією. ©Kino4ua Гірська лихоманка 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?