Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Алхімія душ (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Alchemy of Souls
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Пак Чун Хва,Хон Джон Ин,Хон Мі Ран
Тривалість:
1 серія: 01:10:00 (цілком серій: 4 з 20)
Переклад:
Українська мова Субтитри | Project U&A Lines, Двоголосий закадровий | Чорний Верес / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Фентезі серіал «Алхімія душ» переносить глядача в дивовижну країну Дехо, розташовану біля чарівного озера, де панує магія і живуть люди, які мають унікальні здібності. Юний хлопець із впливової родини Чан Юк втратив свої сили ще в ранньому дитинстві і тепер веде пошуки вчителя, який допоможе розбудити в ньому сплячу енергію. Доля зводить його зі сліпою дівчиною Му Док, у тіло якої переселилася душа великої і безжальної войовниці Наксу. Довгий час вона займалася знищенням магів, але тепер її сила у пастці слабкого тіла Му Док, яка змушена прислуговувати з багатому будинку Чан Юка. ©Kino4ua Алхімія душ (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?