Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Про Долю

Рік:
Ор. назва:
About Fate
Країна:
США
Режисер:
Марюс Бальчунас
Тривалість:
01:39:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ChasUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Ріелтер Марго Хейс та адвокат Гріффін Рід проживають у Бостоні у дуже схожих будинках. Напередодні Нового Року вони планують покінчити з холостяцьким життям, прийняти та зробити пропозицію. Марго очікує, що наречений Кіп запропонує руку і серце, після чого вони вже в ранзі заручених вирушать на весілля сестри Марго Керрі. Гриффін збирається подарувати обручку своїй дівчині Клементині, відеоблогерці та моделі. Гриффін, за традицією, напередодні Нового року зустрічається із друзями у лазні. Там він сильно напивається, друзі вантажать його в таксі і називають помилково адресу Марго.

Гріффін під'їхав до схожого будинку. Гриффін відчиняє двері ключем з-під квіткового горщика. Дивуючись, що у квартирі чужий кіт, дивна обстановка, Гриффін завалюється спати. Марго приходить додому і знаходить у своєму ліжку незнайомого голого чоловіка. У цей момент нею приходить Кіп, але вирішивши, що дівчина зраджує йому, кидає Марго. Після низки непорозумінь Марго розуміє, що їй все ж таки доведеться з кимось піти на весілля до сестри, і вмовляє нового знайомого. Кіпа, з яким вона зустрічається нещодавно, ніхто із її родичів не бачив.

Марго та Гріффін, який погодився їй підіграти, вирушають на весілля. На вечорнику їх підкидає випадкова літня пара, яка живе у щасливому шлюбі вже понад півстоліття. Вони дають молодим людям поради, розповідають історію свого знайомства і жінка змінюється з Марго своїм рожевим пальтом на удачу. Саме завдяки пальті її наречений знайшов дівчину, коли майже втратив. Весілля проходить більш-менш успішно, Марго та Гріффін розповідають гостям вигадану історію знайомства. Однак на церемонію заявляється Кіп та обман розкривається. Молоді люди розлучаються та розходяться. З запізненням, вони все ж таки приходять кожен на свої заручини, але переривають церемонію. Вони розуміють, що створено іншу людину. Засмучений Гріффін повертається до себе. Марго несподівано приходить до Гріффіна і приносить забуту сумку. Вони цілуються і кидаються в ліжко, але до Гріффіна приходить Клементіна, чута про події на весіллі із соцмереж, і закочує скандал. Марго та Гріффін розлучаються. ©Kino4ua Про Долю 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?