Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Оповідки про Джедаїв (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tales of the Jedi
Країна:
США
Режисер:
Хуан Антоніо Байона, Вейн Че Іп, Шарлотта Брандстрьом
Тривалість:
00:10:24 - 00:16:57(цілком 6 серій)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Пав-ті рано зрозуміла, що її дочка Асока Тано є особливим. І коли це сталося, розпочалася інтенсивна підготовка. Але тоді стало зрозуміло, що на Асоку чекає не тільки велика, а й по-справжньому небезпечна доля. І до неї обов'язково потрібно підготуватись.

Павло вчить доньку не боятися. Для цього героїні мультсеріалу "Зоряні війни: Оповіді про джедаїв" влаштовують собі невеликі випробування. Наприклад, коли вони удвох вирушають на полювання.

І все-таки пізніше Пав-ті розуміє, наскільки особлива маленька дівчинка, оскільки Асока виявляє талант до Силі. Хоча вона завжди намагається постояти за інших і таким чином стає джедаєм, граф Дуку вже давно пройшов це навчання. Але з роками у нього виросли сумніви щодо того, чи справді Орден джедаєв придатний для боротьби за праву справу. Чим більше досвіду він набирає, тим більше розчаровується – доки не посміє зламати. І коли це відбувається, то для героїв серіалу «Зоряні війни: Оповіді про джедаїв» починається тривала серія важких випробувань. ©Kino4ua Оповідки про Джедаїв (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?