Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Висока вода (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
High Water
Країна:
Польща
Категорія:
Режисер:
Ян Голоубек, Бартломей Ігначук
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Події серіалу розгортаються поблизу польського міста Вроцлава. У тисяч дев'ятсот дев'яносто сьомого року тут сталася повінь, яка зруйнувала життя тисяч людей. Ця подія стала справжнім ударом для інфраструктури, але в лавах чиновників, звичайно ж, почалися хвилювання, які, очевидно, викликані спробами посадовців відшукати винних у події. Вчені намагаються вирішити питання виживання мирних жителів в умовах високої води, яка стає причиною не тільки напруженої обстановки, а й розкриття таємниць численних мешканців невеликого поселення, яке було більше за інших зачеплене стихією. ©Kino4ua Висока вода (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?