Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вперед! Живи по своїм правилам

Рік:
Ор. назва:
Go! Vive a Tu Manera
Країна:
Аргентина
Категорія:
Режисер:
Себастьян Мелліно
Тривалість:
00:40:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Неймовірно мотиваційний серіал для всіх, хто вміє сміливо мріяти і вперто рухатися до своїх цілей, долаючи всі перепони. Пропонуємо тобі незабутню подорож до Латинської Америки, де й проживає чарівна головна героїня на ім'я Міа. Вона - талановита дівчина, яка знає собі ціну і мріє у майбутньому всьому світу заявити про себе. Але, на жаль, наш світ улаштований так, що ніхто не допомагатиме тобі у досягненні цілей та задоволенні амбіцій. Головна героїня це чудово розуміє, тож розраховує тільки на себе. Власними зусиллями дівчині вдалося вступити до кращого навчального закладу, чиї випускники досягають висот у мистецтві. Продемонструвавши свій чудовий спів та граційну хореографію, Міа отримала стипендію, а разом із нею і шанс зробити всі свої мрії реальністю. В академії дівчина знайомиться з такими ж талановитими та цілеспрямованими юнаками та дівчатами, з деякими з них вона побудує міцну дружбу, інші ж з нетерпінням чекатимуть на її провал. Буде складно, іноді Міа відчуватиме втому та розчарування у своїх силах, але ніщо не зможе зупинити цілеспрямовану головну героїню на шляху до успіху. ©Kino4ua Вперед! Живи по своїм правилам 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?