Kino4ua.com
480p
CCG

Золота лихоманка

Рік:
Ор. назва:
The Gold Rush
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Чаплін
Тривалість:
01:11:48
Переклад:
Українська мова Музичний супровід, Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У 1898 році Маленький Бродяга вирушає на золоті копальні Аляски. У снігову бурю він і Великий Джим Маккей, який нещодавно знайшов багату жилу, випадково потрапляють у хатину Чорного Ларсена — злочинця, якого розшукує поліція. Усі троє розуміють, що для виживання їм потрібно досягти тимчасового перемир'я. Випробовуючи муки голоду, вони вирішують, що один із них повинен йти на пошуки їжі, і по черзі тягнуть гральні карти з колоди, — той, хто витяг найменшу, вирушить у дорогу. Джим першим виймає «короля», Бродяга виймає «трійку» і вже збирається йти, але жереб, що тягнув останнім, Ларсен виймає «двійку» і йде. Дорогою він вбиває двох чоловіків, які намагалися його схопити, і заволодіває їх нартами із продовольством. Але в хатину він не повертається, проте натикається на заначку із золотом Джима і залишається біля неї. Бродяги, що залишилися в хатині, і Джим змушені пообідати черевиком Бродяги. Через голод на Джима періодично знаходять напади божевілля, і він намагається з'їсти Бродягу, приймаючи його за курку. Від голодної смерті їх рятує випадок: їм вдається застрелити ведмедя, що забрів у їхню хатину. Після закінчення бурі шляху золотошукачів розходяться: Маленький Бродяга потрапляє в невелике містечко, а Великий Джим збирається забрати своє золото, але у своєї заначки він отримує удар лопатою по голові від Чорного Ларсена, і йому відбиває пам'ять. Ларсену багатство також не дістається, його карає сама доля — за численні злочини він гине в лавині. ©Kino4ua Золота лихоманка 1925 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?