Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Генерал

Рік:
Ор. назва:
The General
Країна:
США
Режисер:
Клайд Брукман, Бастер Кітон
Тривалість:
01:19:46
Переклад:
Українська мова Музичний супровід, Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Джонні Грей — інженер-машиніст паровоза «Генерал», приїжджає до Марієтти, штат Джорджія, щоб побачитися з дівчиною Аннабель Лі, яку давно закоханий. Прийшовши до її сім'ї у гості, він дізнається, що розпочалася Громадянська війна. Батько і брат Аннабель йдуть записуватися добровольцями в армію жителів півдня. Щоб вразити дівчину, Джонні вирішує стати добровольцем. Але його навідріз відмовляються брати до лав армії, у зв'язку з тим, що він є машиністом поїзда і він буде кориснішим у тилу. Родина Аннабель починають вважати його боягузом і ганьбою півдня. Аннабель розчаровується у Джонні.

Незабаром шпигуни півночі викрадають «Генерала», щоб запобігти поповненню запасів армії Конфедерації. Також вони викрадають Аннабель, яка перебувала у товарному вагоні. Джонні відразу ж помічає це і переслідує локомотив, спочатку пішки, потім на дрезині та велосипеді, йому вдається дістатися станції в Кінгстоні. Він попереджає конфедератів про викрадення, вони готують локомотив «Техас». Джонні очолює керування ним і починає гонитву за «Генералом», не помічаючи, що вагони з загоном солдатів були не приєднані з веденим вагоном. Мешканці півночі, помітивши «Техас», що наздоганяє їх, влаштовують різні перешкоди: кидають дошки, від'єднують вагони. Джонні віртуозно керує локомотивом і одночасно прибирає дошки з рейок і змінює напрямки шпал, щоб не зіткнутися з вагонами. Погоня продовжується вздовж півночі, армія конфедератів Теннессі отримує наказ відступити, а Північна армія просувається за нею. ©Kino4ua Генерал 1926 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?