Kino4ua.com
HD 720p
G

Пароплавний Білл

Рік:
Ор. назва:
Steamboat Bill, Jr.
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Рейснер
Актори:
Тривалість:
01:10:32
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | AdrianZP
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Вільям «Пароплав Білл» Кенфілд-старший — власник і капітан старого пароплава, який бачив найкращі часи. Він з нетерпінням чекає на прибуття сина-випускника коледжу, якого він не бачив з того часу, як хлопчик був немовлям. Очікуючи, що він такий самий як і батько кріпак, який допоможе йому скласти жорстку конкуренцію бізнесменові Джону Джеймсу Кінгу і його новенькому розкішному річковому судну, що також став плавати по Міссісіпі, виявляється сильно розчарованим своїм худим, незграбним сином, московським щілом. Зніжений син сварливого капітана вимушено приєднується до батька.

Старий капітан змушує сина збрити бороду і купує йому новий одяг. У перукарні Вільям-молодший зустрічає Кітті, дівчину, яку він знає з Бостона. Він закоханий у Кітті, але виявляється вона дочка містера Кінга, суперника його батька.

Вільям-молодший знову і знову намагається зустрітися з Кітті, але обидва батьки всіма силами намагаються перешкодити цьому зв'язку і сповнені рішучості перешкодити їхнім стосункам. Виникає низка заплутаних ситуацій та суперечок. Зрештою, «Пароплав Білл» Кенфілд-старший потрапляє у в'язницю за бійку з містером Кінгом через відкликання ліцензії на його судно.

Коли на місто обрушується ураган, що носить будинки наче тріски, Вільям-молодший, який сам опинився в лікарні, при спробі втекти від закону, весь у бинтах, поспішає на допомогу: спочатку він рятує Кітті від повені, потім звільняє свого батька з в'язниці, що плаває в воді, і, нарешті, він витягає містера Кінга з його затонулого пароплава. Наприкінці фільму батьки порозумілися і більше нічого не мають проти стосунків Вільяма-молодшого та Кітті. ©Kino4ua Пароплавний Білл 1928 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?