Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Молодий і невинний

Рік:
Ор. назва:
The Girl Was Young
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Альфред Гічкок
Тривалість:
01:22:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Опинившись не в тому місці і не в той час, головний герой стає єдиним підозрюваним у справі про вбивство молодої актриси. Чудовий детектив від майстра своєї справи Альфреда Гічкока - фільм "Молодий і невинний", який ми рекомендуємо дивитися онлайн. Інтрига і напруга, які Гічкок майстерно передає глядачеві, захоплюють увагу повністю і не дадуть вам відійти від екрану ні на хвилину. Бажання дізнатися, чим же все скінчиться, буде просто непереборним. Зрозуміло, крім криміналу у фільмі не обійдеться і без любовної лінії, яка буде єдиною надією на порятунок героя. Неймовірний ревнивець ніяк не може змиритися з тим, що його дружина приваблива і чарівна, та ще й працює актрисою. Влаштовуючи щоденні скандали, він сподівається відвадити її від інших чоловіків, не вірячи в те, що дружина йому вірна. В одну з таких сварок напруження досягає межі, і він вбиває свою дружину. Щоб замести сліди, тіло він викидає в море. Роберт Тісдолл, нічого не підозрюючи, прогулювався берегом, коли натрапив на труп. На його біду, очевидці впевнені, що вбивця - він... І виправдатися у Роберта вже не вийде, адже йому навіть ніхто не вірить. ©Kino4ua Молодий і невинний 1937 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?