Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Дівчина моєї мрії

Рік:
Ор. назва:
Die Frau meiner Träume
Країна:
Німеччина
Режисер:
Георг Якобі
Тривалість:
01:37:30
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Субтитри
Юлія Кестер — знаменита зірка вар'єте, яка втомилася від нескінченних виступів, слави та уваги шанувальників. Коли до театрального директора приходить новий контракт для Юлії, вона поспіхом залишає гримерку, мріючи хоч раз вирушити у спокійну відпустку. Незабаром вона подорожує поїздом у гори, але виходить не на кінцевій станції. Тут, у глушині, Юлія знаходить притулок з інженерами Пітером та Ервіном, які працюють у цьому регіоні. Досить скоро між Юлією та Пітером зароджується романтичне почуття, проте, коли її інкогніто раптово розкривається, їхні стосунки проходять першу перевірку на міцність. ©Kino4ua Дівчина моєї мрії 1944 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?