Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Постукайте в будь-які двері

Рік:
Ор. назва:
Knock on Any Door
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Рей
Тривалість:
01:39:54
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Незважаючи на застереження колег, адвокат Ендрю Мортон береться захищати малолітнього злочинця Ніка Романо, якого обвинувачують у вбивстві поліцейського. Нік — хлопчик із нетрів, із неблагополучної родини, у Ендрю приблизно таке ж минуле. Також адвокат відчуває свою провину за справу минулих років: тоді він захищав отця Ніка, але не зміг виправдати його, хоч той і був невинний.

Лінію захисту Мортон будує у тому, що у злочинах хлопчика винне оточення, суспільство. За допомогою флешбеків показується, що Нік скоріше жертва обставин, ніж злочинець. На подив Мортона, Нік зізнається, що поліцейського справді вбив він, підлітка засуджують до страти на електричному стільці. ©Kino4ua Постукайте в будь-які двері 1949 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?