Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Як вийти заміж за мільйонера

Рік:
Ор. назва:
How to Marry a Millionaire
Країна:
США
Режисер:
Жан Неґулеско
Тривалість:
01:35:46
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Три молоді моделі Шатці Пейдж (Лорен Беколл), Локо Демпсі (Бетті Грейбл) та Пола Дебевуаз (Мерілін Монро) знімають розкішний пентхаус на Саттон-Плейс у Нью-Йорку у бізнесмена Фредді Денмарка, який живе в Європі, оскільки у нього виникли проблеми із податковою службою. Жінки планують використати квартиру, щоб привабити багатих чоловіків та вийти за них заміж. Шатці починає продавати меблі з квартири без господаря для того, щоб були гроші на життя. На їх жах, з наближенням зими вони розпродають майже всі меблі, оскільки їм не щастить.

Якось Том Брукман допомагає Локо (Бетті Грейбл) донести продукти з магазину в квартиру. Там він знайомиться з Шатці (Лорен Беколл) - найрозумнішою і вольовою з подружок, і починає її доглядати, але вона відкидає його, думаючи, що він бідний. Шатці звертає свій погляд на багатого і привабливого літнього вдівця Джей Ді Хенлі. Весь час, поки вона переслідує Джей Ді, Том, який насправді теж дуже багатий, переслідує Шатці. Після кожного побачення Шатці каже Тому, що більше ніколи не хоче його бачити, тому що відмовляється знову вийти заміж за бідняка, але потім знову йде з ним на побачення, оскільки він їй подобається. ©Kino4ua Як вийти заміж за мільйонера 1953 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?