Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ніагара

Рік:
Ор. назва:
Niagara
Країна:
США
Режисер:
Генрі Гетевей
Тривалість:
01:28:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Рей та Поллі Катлери, будучи молодятами, вирішують провести свій медовий місяць біля Ніагарського водоспаду. Заселившись у будиночок із шикарним видом на водоспад, вони знайомляться з іншою молодою сімейною парою Лумісів, які мешкають по сусідству. З перших днів спілкування Катлерам довіряється маленька таємниця сім'ї Луміс.
Ситуація загострюється значною різницею у віці між подружжям, яка є приводом для ревнощів Джорджа до молодої Роуз. Спостерігаючи за сусідами, Поллі Катлер випадково дізнається, що ревнощі Джорджа зовсім небезпідставні. Роуз таємно зустрічалася з молодим красенем. Підслухавши їхню розмову, Поллі дізнається, що коханці планують позбутися Джорджа... ©Kino4ua Ніагара 1953 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?