Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Війна світів

Рік:
Ор. назва:
The War of the Worlds
Країна:
США
Режисер:
Байрон Гаскін
Тривалість:
01:25:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія роману Уеллса перенесено до Каліфорнії 1950-х років. На початку розповіді диктор розповідає про ворожі плани марсіан із захоплення Землі у зв'язку із виснаженням ресурсів їхньої рідної планети. Після початкових чорно-білих кадрів картина стає кольоровою.

Жителі каліфорнійського містечка Лінда Роза спостерігають за падінням на землю великого метеорита. Влада міста вирішує привернути до події увагу групи вчених, які відпочивали неподалік. Співробітник Pacific Institute of Science And Technologies Клейтон Форрестер (астроном та ядерний фізик) погоджується допомогти та виїжджає до місця падіння. Тут він знайомиться із місцевою бібліотекаркою Сільвією Ван Бюрен. Наблизившись, він виявляє, що тіло, що впало, імовірно порожнє зсередини і створює підвищений радіоактивний фон. Жителі міста розходяться, чекаючи, коли предмет охолоне. Тим часом тіло, що виявилося космічним кораблем прибульців, відкривається зсередини, і марсіани вбивають людей, що опинилися поблизу. У місті зникає електрика та перестають працювати практично всі металеві прилади через те, що вони сильно намагнічуються. ©Kino4ua Війна світів 1953 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?