Kino4ua.com
480p
PG

Мобі Дік

Рік:
Ор. назва:
Moby Dick
Країна:
США
Режисер:
Джон Гастон
Тривалість:
01:55:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Це історія молодого матроса на ім'я Ізмаїл, яка давно стала класикою, волею випадку надійшов на службу в команду до суворого «морського вовка» Ахава, чиє китобійне судно «Пекод» якраз готувалося до свого наступного рейсу. Вже після відплиття головному герою стає відомо про справжню нав'язливу ідею капітана, прямо-таки одержимого бажанням помститися величезному білому киту, прозваному Мобі Діком, який має лякаючу «репутацію» вбивці китобоїв, з вини якого Ахав колись втратив ноги. Зрозуміло, далеко не всі члени екіпажу поділяють прагнення свого капітана якнайшвидше наздогнати небезпечну істоту, здатну легко відправити на дно корабель, що його переслідує. Однак навіть ціла низка зловісних подій виявляється нездатною змусити відмовитися від погоні спраглих помсти Ахава, твердо навмисного дати рішучий бій самому втіленню Зла, на яке несподівано для нього перетворилася чергова потенційна жертва безжального промислу. ©Kino4ua Мобі Дік 1956 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?