Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCG

Заборонена планета

Рік:
Ор. назва:
Forbidden Planet
Країна:
США
Режисер:
Фред Маклеод Bілкокс
Тривалість:
01:38:30
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Космічний корабель C57-D з рятувальною експедицією летить до планети Альтаїр IV, де колись була колонія землян, заснована екіпажем корабля Беллерофонт. Ще на орбіті планети командор Джон Адамс (Леслі Нільсен) отримує попередження про небезпеку посадки, але приймає на себе ризик і садить корабель.

На Альтаїрі IV живуть лише доктор Морбіус (Уолтер Піджон), яка народилася і виросла на планеті його дочка Альтаїра (Енн Френсіс) і сконструйований ним робот Роббі. Вжиті заходи безпеки спочатку виявляються малоефективними, але зрештою чудовисько вдається зупинити силовими полями і відігнати вогнем із бластерів. ©Kino4ua Заборонена планета 1956 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?