Kino4ua.com
HD 720p
PG

Перша частина пригод хороброго вояка Швейка

Пані Міллерова повідомляє свого нерозумного мешканця на ім'я Швейк про нещодавнє вбивство колишнього герцога. Після розмови з нею, перебуваючи в роздумах, Швейк вирішує піти до місцевого пабу, ще не знаючи, що в закладі агент таємної поліції шпигунить за людьми, які обговорюють політичні теми. Дивна розмова з таємничим незнайомцем призводить до того, що головного героя заарештували за підозрою у державній зраді. Коли слідчі розуміють, що Швейк — дурний і невинний чоловік, вони відпускають його додому. Але незважаючи на проблеми зі здоров'ям, Швейк тепер рішуче налаштований піти до армії. ©Kino4ua Перша частина пригод хороброго вояка Швейка 1957 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?