Kino4ua.com
HD 720p
PG

Друга частина пригод хороброго вояка Швейка

Рік:
Ор. назва:
Poslusne hlásím
Країна:
Чехословаччина
Режисер:
Карел Стекли
Тривалість:
01:36:03
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Найвідоміший чеський солдат Йозеф Швейк їде до Чеських Будейовіце як слуга разом з обер-лейтенантом Лукашем. Проте навіть така, здавалося б, проста справа не обходиться без труднощів у компанії добросердого Швейка. Спочатку він своїми розповідями ображає лисого пана, який виявляється генерал-майором фон Шварцбургом, а коли його виганяють із купе в коридор, викликає аварійне гальмування. Тому його зняли з поїзда на станції в Табора, де начальник станції повинен прийняти рішення про його покарання. На щастя, він милосердна людина, яка не тільки заплатить штраф за бідолашного солдата, але й подарує йому квиток, адже його потяг до Будейовіце вже відправився. Але Швейк висмоктує гроші, тож йому доводиться йти пішки, що призводить до подальших проблем, оскільки він губиться й заарештований як російський шпигун у Путімі. Тим часом Лукашу призначають нового слугу Балоуна, який мало говорить, але тим більше їсть. І ось, коли Швейк нарешті прибуває, його включають санітаром до маршової роти й ідуть на фронт. Він переживає лекцію лейтенанта Дуба про венеричні хвороби, звинувачення у зраді, коли він переодягається в російську форму, і сильний вогонь, під який потрапляє військо. ©Kino4ua Друга частина пригод хороброго вояка Швейка 1958 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?