Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Світ врятують авантюристи, які не вірять в людство (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ningen Fushin no Boukensha-tachi ga Sekai wo Sukuu you desu
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Томоюкі Овада
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Kagawa, Didko Studio
Сюжет цього аніме-серіалу розповідає історію молодого та досвідченого авантюриста Ніка, який був відданий членами свого загону та усунений від роботи лідером групи Аргусом. Нік завжди любив і поважав Аргуса, шанував його, як свого батька, тому що той навчив його бойовим мистецтвам, і, зокрема, як управляти кинджалом. Однак коли його друзі поводилися неналежним чином, він допомагав їм матеріально. Коли ж настав час відповідати за свої вчинки, вони звинуватили Ніка в марнотратстві та вигнали геть із загону. Дізнавшись про це, Ніка не хотіла більше бачити та його кохана, розірвавши з ним усі стосунки.

Так колишній шукач пригод виявляється у розбитого корита і шукає розради в алкоголі. Але одного разу в одному з барів він зустрічає химерну дівчину Теану, яка походить із аристократичної родини. У минулому вона була чарівницею, вміла керувати льодом, блискавкою та вітром. Однак віддана своїм коханим Теана звикла до азартних ігор. Невдовзі дівчину вигнали зі школи та від неї відмовилася власна родина. Нік знаходить у Теані споріднену душу, вони обоє зіткнулися із зрадою і більше не могли довіряти людям.

Крім того, Нік випадково опинився за одним столиком у барі з дівчиною на ім'я Калланг, яка була воїном раси драконів. Вона вирушила у подорож світом, щоб знайти важливий артефакт, який був викрадений. Історія Калланг є таємницею навіть для Ніка та Теани, з якими вона потоваришувала і до яких приєдналася у своїх подальших подорожах. Також незабаром до цієї групи колишніх авантюристів приєднається синтоїстський священик Зем, який має магію зцілення та посилення захисту. ©Kino4ua Світ врятують авантюристи, які не вірять в людство (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?