Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гігантські звірі з Арсу

Рік:
Ор. назва:
Ars no Kyojuu / Giant Beasts of Ars
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Оґуро Акіра
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Колись давно якась істота вирішила створити землю, яка належала тваринам. У цей момент люди також змогли забрати собі певний шматочок, після чого між цими двома видами почалася справжня ворожнеча. Люди відчували певне нездужання і слабкість порівняно зі своїм противником, однак у них була секретна зброя, до якої вони вирішили вдатися в той момент, коли їм стало зрозуміло, що сили далеко нерівні. Цією самою зброєю виступатиме якась камі. Пізніше, як їм стає відомо, трупи тварин є дуже цінними об'єктами, які в подальшому можна використовувати для власних потреб. Після того, як про це дізналася більшість розумних істот на планеті, за тваринами почалася справжня гонка щодо полювання на них. Саме тому було створено спеціальний підрозділ, який полював цих монстрів.

Один із цих членів спільноти стає Гіро, якого потім вирішили прозвати людиною безсмертною. Здійснюючи черговий рейдовий захід, цей чоловік зустрів дівчину на ім'я Куумі. Пізніше стало відомо, що ця дівчина знаходилася в науковій лабораторії, де над нею ставили певні досліди, але зрештою їй далося втекти з цього місця. Цікаво було те, що Куумі відрізнялася тим, що у неї були добре розвинені фізичні дані, після чого Гіро планує відшукати цю лабораторію. Можливо, якщо йому це вдасться, він зможе відкрити головний секрет всього людства. ©Kino4ua Гігантські звірі з Арсу 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?