Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Готування просто неба з абсурдними здібностями

Рік:
Ор. назва:
Campfire Cooking in Another World with my Absurd Skill
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Юма Учіда
Тривалість:
1 серія: 24 хв (цілком серій: 01 з ХХ)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Amanogawa
Дія сюжету цього аніме розгортається у фантастичному світі мечів та магії, де мешкали демони, а також шукачі пригод. Якось у цей світ за програмою Заклику героїв разом з іншими хлопцями було відправлено головного героя аніме – звичайного офісного працівника Цуесі Мукода, який захоплювався кулінарією. Опинившись у Королівстві Лейсехель, він розуміє, що його не наділили бойовими навичками та магією, як решту прибулих. У новому світі Мукода опинився у пастці, де йому довелося самому шукати способи вижити.

Єдина унікальна навичка, яка дісталася головному герою, називалася «Мережевий супермаркет». Його суть полягала в тому, що Цуєсі міг спокійно замовляти різні продукти зі свого старого світу. Заплативши гроші, він отримував будь-які інгредієнти і чим більше цим займався, тим підвищував свій статус, який діяв на певний період часу. Але все ж таки Цуєсі відчував себе некомфортно в нових реаліях, і напередодні розв'язаної королівством війни він вирішує тікати з країни до закриття кордону.

На своєму шляху головний герой зустрічають легендарного демонічного звіра Фенріра. А все через те, що його заманив запах імбирних пряників, які приготував Мукода. Головний герой називає цього ненажерливого вовка Феру і підписує з ним контракт, згідно з яким демон захищатиме Цуєсі і допомагатиме йому вижити в новому світі, а головний герой, у свою чергу, годуватиме його смачною їжею. З цього часу вони продовжували свій шлях разом і зустріли багато інших істот. У міру їхньої гастрономічної подорожі Феру навчив Мукоду атакуючої магії, щоб той міг протистояти ворогам та постояти за себе. ©Kino4ua Готування просто неба з абсурдними здібностями 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?