Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Людина-коала (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Koala Man
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Майкл Докері, Майк Хемпель
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Австралія. Життя тече своєю чергою. Історія мультсеріалу «Людина-коала» слідує за люблячим чоловіком і уважним батьком на ім'я Кевін. Будучи порядним членом суспільства, він завжди слідує букві закону. Принаймні коли він залишається Кевіном.

Кевін глибоко дбає про своє рідне місто, адже він любить його і хоче йому тільки найкращого. Кевін називає це місто своїм будинком та своєю фортецею. Саме тому він уживається в образ супергероя на ім'я Людина-коала. І хоч він не має жодних надприродних здібностей, це йому не заважає. Кевін заповнює їх брак пекучою пристрастю до дотримання правил та придушення дрібних злочинів.

Кевін допомагає мешканцям улюбленого міста та його передмістя, зберігаючи вулиці у первозданному вигляді та знищуючи кримінал у його зачатках. Якщо вам потрібно зробити щось корисне, то герой мультсеріалу «Людина-коала» саме той, кому слід дзвонити. Потрібно зняти домашню кішку з дерева, перевести через дорогу стареньку або виконати роль поліцейського - він чудово впорається з усім. Поєднуючи в собі ролі слуги закону, пожежника, члена рятувальної команди і просто добропорядного громадянина, він робить серію добрих для міста вчинків. ©Kino4ua Людина-коала (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?