Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Малколм Ікс

Рік:
Ор. назва:
Malcolm X
Країна:
США, Японія
Режисер:
Спайк Лі
Тривалість:
03:21:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму оповідає нам про видатного афроамериканця Малкольма Ікса, який прославився як борець за права чорних. Міністра, батька Малкольма, було вбито Куклуксклановцями. Це і зламало життя молодої людини. Він став гангстером, для якого не існувало заборон і законів, таким чином він позбавлявся своєї люті. Але в'язниця зрадила Малкольма. Він зустрічає мусульманського проповідника, який змінив його життя, відкрив йому небачений раніше, духовний світ. Майбутній чорношкірий лідер, вийшовши на волю, вирушив до Мекки на паломництво. ©Kino4ua Малколм Ікс 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?