Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мушкетер

Рік:
Ор. назва:
The Musketeer
Країна:
США, Німеччина, Великобританія, Люксембург
Режисер:
Пітер Хайамс
Тривалість:
01:44:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал
Екранізація знаменитого роману Олександра Дюма "Три мушкетери". Д'Артаньян після того, як Фебре, Людина в Чорному, вбив його беззбройних батьків, мріє стати королівським мушкетером, одним із захисників короля Людовіка XIII, щоб потім відшукати вбивцю батьків і помститися йому. Коли він прибуває до Парижа, то дізнається сумну новину про те, що мушкетери були розформовані за наказом владного кардинала Рішельє, який вже практично узурпував владу і керує королем, як хоче за допомогою свого ставленика Фебре. Але надія все ще залишається – Д'Артаньян знайомиться з колишніми мушкетерами короля: Атосом, Портосом та Арамісом, переконуючи їх об'єднати зусилля та повалити владу підступного кардинала. ©Kino4ua Мушкетер 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?